FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål vedrørende vores møbler. Skulle du have et spørgsmål, som vi ikke har fået svaret på her, er du velkommen til at kontakte os på emil@baks.dk.

 

Hvordan leveres mit BAKS møbel?
Alt afhængig af, hvilket møbel du har købt, sendes det enten med GLS eller professionelt fragtfirma. Du får altid besked på mail fra vores værksted, når møblet er færdigt og klar til at blive sendt afsted. For at få mere information om vores leveringsmetoder, læs her. Vi har pt. fri fragt på vores møbler.

 

Kan jeg selv afhente mit møbel?
Ja, du kan altid selv afhente dit møbel i vores værksted i Skanderborg. Dette aftales med os, når du afgiver din ordre her.

Adressen på vores værksted er:
Banegårdsvej 17A, 
8660 Skanderborg.

 

Hvor lang tid går der, fra jeg har bestilt, til jeg modtager mit møbel?
Afhængig af travlhed på værkstedet er produktionstiden ca. 2-3 uger. Du får besked, når dit møbel er færdigt og klar til levering.

 

Hvilke farver kan jeg få BAKS møblerne i?
Vi har 6 standardfarver, som du kan se her. Det er også muligt at få tilsendt en stofprøve af disse farver for at få en bedre fornemmelse af tekstilet og farven. Kontakt os her, hvis du ønsker dette eller vil høre mere om farverne.
Det er desuden muligt at vælge lige netop den farve og det tekstil, som du ønsker. Kontakt os her for at høre mere.

 

Hvad er målene på BAKS møblerne?
Læs mere her om mål på BAKS EASYCHAIR og her om mål på BAKS TREBEN skamlerne.

 

Hvor har jeg mulighed for at se og prøve møblerne?
Hos vores forhandlere med fysiske butikker kan du altid komme ned og prøve møblerne i butikkernes åbningstid. Læs mere om det her. Du er også velkommen til at se møblerne på vores værksted i Skanderborg – kontakt os her for nærmere aftale.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?
Du kan læse mere her, hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere. Vær dog opmærksom på, at returretten frafalder, såfremt du har købt et møbel, der afviger fra vores standardsortiment.
Vi kan desværre ikke tage møbler tilbage, som vi har fremstillet specifikt efter dine ønsker.

 

Hvordan betaler jeg for mit møbel?
Du betaler altid ved bestilling af dit BAKS møbel.